Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter ska följa de nya reglerna.

Dataskyddsförordningens huvudsakliga syfte är att förbättra skyddet för dig som kund hos oss när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information vi har om dig och i vilket syfte. Vi använder dina personuppgifter endast i de fall du kontaktar Hotell E10 eller besöker vår hemsida, läs mer under ”Cookies” nedan. Hotel E10 följer de regler som krävs enligt GDPR.

Du kan känna dig trygg hos oss och har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@e-10.se.

Om cookies
För att ge dig som besökare en så bra upplevelse av vår webbplats som möjligt använder vi cookies.
Cookies används för att mäta trafiken på vår webbplats och för statistik.

Vad är cookies?

En cookie är en liten mängd data som vanligtvis har en unik stämpel. Dessa data skickas från en webbplatsdator till din webbläsare och lagras där, på din hårddisk, så att webbplatsen kan känna igen din dator. Alla webbplatser kan skicka cookies till din webbläsare om dina webbläsarinställningar tillåter det. För att inte missbruka denna information kan webbplatser endast läsa information från cookies som sparats av dem själva och inte några cookies som sparats av andra webbplatser.

Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära (så kallade sessionscookies). Permanenta cookies lagras som en fil på din dator under en längre period. Sessionscookies placeras tillfälligt på din dator när du besöker en webbplats, men försvinner när du stänger sidan, vilket gör att de inte sparas permanent på din dator. De flesta företag använder cookies på sina webbplatser för att förbättra användbarheten och cookies kan inte skada dina filer eller öka risken för virus på din dator.

Som användare har du möjlighet att ställa in om du vill att cookies ska sparas automatiskt i din webbläsare, om du vill bli tillfrågad varje gång en cookie vill sparas eller om du vill att inga cookies ska sparas. Cookies används på många webbplatser, inte bara vår sida, för att hålla reda på om webbläsaren har besökt webbplatsen tidigare och vilka val som har gjorts. Vid varje besök på webbplatsen görs en kontroll av om cookies lagras i webbläsaren eller inte. Om det inte finns några lagrade cookies från webbplatsen sparar webbläsaren de cookies som finns på webbplatsen.

Mer information om cookies finns på Post- och telestyrelsens hemsida, www.pts.se.

Vilka cookies använder vi?

Vi använder cookies från Google Analytics som mäter antalet besökare på webbplatsen.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in statistik om hur vår webbplats används och kan förbättras. Detta lagrar information om IP-adress, typ av webbläsare och cookieinformation som du har valt att dela med Google.

Är det lagligt för oss att lagra cookies och hantera dina personuppgifter?

Vi lagrar cookies och behandlar dina personuppgifter som vi beskriver ovan – med ditt samtycke. Du ger ditt samtycke i samband med att du besöker vår sida.

Kan jag vägra cookies?

Du kan stänga av cookies i din webbläsarinställningar. I vissa webbläsare ges du möjlighet att blockera alla cookies, acceptera förstapartscookies eller rensa cookies varje gång du stänger din webbläsare.

Chrome
Safari
Firefox
Internet Explorer
Tänk på att vissa av webbplatsens funktioner kanske inte fungerar korrekt om du väljer att radera eller blockera cookies.

Hur länge lagrar vi cookies?

Vi lagrar endast cookies så länge som behövs för ändamålet.

Du kan känna dig trygg hos oss och har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@e-10.se.

Senast uppdaterad 2021-06-09