Jobba med oss

Här hittar du våra lediga tjänster.

Karriär

Jobba på Hotell E10

Hotell E10 är ett familjeägt hotell i Kiruna som sedan 2008 ägs av Magnus Johansson och Linda Thorneus.
Vi ingår i Your Hotel vilket ger dig som besökare bra villkor och erbjudanden. Vår personal är flerspråkiga och varje år tar vi emot gäster från hela världen.
Hotellet har 44 rum och kan med samarbetspartner ordna äventyr såväl som på vår, sommar, höst- och vinter. Vi har en restaurangdel med fullständiga rättigheter.

Jobba hos oss

Anställningsperiod

Just nu söker vi dig som vill sommarjobba. Mer information hittar du nedan.

Kommer du utifrån och behöver boende?

Söker du jobb och kommer utanför Kiruna finns lägenhetsboende ordnat.

Hotell / restaurangpersonal

Du är minst 20 år

Vi är i behov av sommarvikarier när vår ordinarie personal är semesterlediga. Du som vill bli vår kollega ska vara minst 20 år, då det förekommer försäljning i restaurang/bar, och ha ett stort intresse för service.

Du ska även kunna vara flexibel, tycka om att arbeta med människor, klara av att arbeta självständigt men även i grupp. Du behöver även vara morgonpigg men samtidigt också tycka om att arbeta sena kväller och helger.

Arbetsuppgifterna består av hotell- och restauranguppgifter såsom receptionsarbete, frukostvärdinna, hotellstäd, matlagning samt restaurang- och barförsäljning. Då du kommer att ha hand om både receptionen och restaurangen så är det varierande arbetsuppgifter och du är ansiktet utåt som våra gäster möter.

Då vi har både svenska och utländska gäster är det ett krav att du behärskar flytande svenska både i tal och skrift samt bra engelska.

Hotellstäd

Vi söker dig som har erfarenhet från städning men det behöver inte vara från hotellbranschen. Du är noggrann, effektiv och får gärna ta egna initiativ för en produktiv arbetsdag. Du är serviceinriktad och personlig i ditt möte med våra gäster och kollegor.