Jobba med oss

Här hittar du våra lediga tjänster.

Karriär

Jobba på Hotell E10

Hotell E10 är ett familjeägt hotell i Kiruna som sedan 2008 ägs av Magnus Johansson och Linda Thorneus.
Vi ingår i First Hotels vilket ger dig som besökare bra villkor och erbjudanden. Vår personal är flerspråkiga och varje år tar vi emot gäster från hela världen.
Hotellet har 44 rum och kan med samarbetspartner ordna äventyr såväl som på vår, sommar, höst- och vinter. Vi har en restaurangdel med fullständiga rättigheter.

Jobba hos oss

Anställningsperiod

Vi söker kontinuerligt nya kollegor som kan arbeta extra vid behov, både för-och eftermiddagar och även helger. Det vi söker är hotell- och restaurangarbetare. Mer information hittar du nedan.

Hotell / restaurangpersonal

Du är minst 20 år

Du som vill bli vår kollega som hotell- och restaurangarbetare ska ha ett stort intresse för service.

Du ska även kunna vara flexibel, tycka om att arbeta med människor, klara av att arbeta självständigt men även i grupp.

Då vi har både svenska och utländska gäster är det ett krav att du behärskar flytande svenska både i tal och skrift samt bra engelska.

Arbetstiderna är varierande och du kommer att jobba helger.

Arbetsuppgifterna består av hotell- och restauranguppgifter såsom receptionsarbete, frukostvärdinna, hotellstäd, matlagning samt restaurang- och barförsäljning. Då du kommer att ha hand om både receptionen och restaurangen så är det varierande arbetsuppgifter.

Intervjuer sker löpande.

Hotellstäd

Du är minst 20 år

Vi söker dig som har erfarenhet från städning men det behöver inte vara från hotellbranschen. Du är noggrann, effektiv och får gärna ta egna initiativ för en produktiv arbetsdag. Du är serviceinriktad och personlig i ditt möte med våra gäster och kollegor.