Konferenspaket i Kiruna

Hotell E10 erbjuder konferensrum till små & stora grupper.

Boka rum

Konferens i Kiruna

Välkomna på konferens hos Hotell E10 i vackra, naturnära Kiruna! Hos oss får ni mycket mer än en vanlig konferens, vi erbjuder skräddarsydda paket så att ni får ut så mycket som möjligt utav er konferens i vinterparadiset Kiruna. Ni kan välja att bo på vårt härliga hotell och även boka in spännande vinteraktiviteter som ger ett minne för livet. Då Kiruna ligger nära polcirkeln så finns det bl.a. möjlighet att se norrsken på någon utav våra norrskensturer, eller varför inte åka hundspann, ta en snöskotertur eller åka på älgsafari. Ni kan även ta avslappnande pauser för att ladda batterierna och fylla på med nya idéer inför konferensen i vår bastukåta eller jacuzzi. Kontakta gärna oss så hjälper vi er att sy ihop det paket som bäst passar just er konferens.

Kiruna ligger i Lappland som i väster gränsar till Norge och i nordöst till Finland.

Upplevelser i och omkring Kiruna

Möjligheter till naturupplevelser finns det gott om när ni bokar en nästa konferens hos oss på Hotell E10 i Kiruna.

Under ert besök i Kiruna kan ni bland annat besöka Kebnekaise (Sveriges högsta berg) som sträcker sig 2 106 meter över havet.

Besöker ni Kiruna på sommaren får ni uppleva midnattssolen då staden ligger 20 mil norr om polcirkeln. Möjligheterna till naturupplevelser är många oavsett vilken årstid ni besöker Kiruna.

Kiruna är platsen i Sverige där man kan uppleva norrsken, midnattssol, uråldrig samisk kultur, bestiga Sveriges högsta berg eller uppleva de vidunderliga vidderna.

Ett tips inför er konferens hos oss är vårt skoterpaket med kvällsmat.
Åk skoter och ät kvällsmat i vår restaurang och avsluta kvällen i vår varma bastu.

Ett annat tips är att boka vår bastukåta som rymmer upp till 20 personer samtidigt, en annorlunda och värmande aktivitet.

Hos oss på Hotell E10 finns ett antal olika konferensrum som ni kan välja emellan beroende på just ert företags behov. Vi har allt från mindre konferensrum för 5 – 6 personer till större lokaler för upp till 30 personer. Om ni planerar ett frukost – eller middagsmöte så kan ni även boka vår restaurang.

Staden Kiruna grundades år 1900 och bakgrunden till att staden grundades är de rika malmfynden som finns runt omkring staden. Malmfynden nämns redan så tidigt som 1696 för första gången men det var först i slutet av 1800-talet (då järnvägen utvecklades) som det blev möjligt att bedriva storskalig gruvdrift på grund av områdets geografiska plats. Gruvdriften sköts av det statligt ägda företaget LKAB. LKAB är idag synonymt med Kiruna och företaget är den näst största arbetsgivaren i kommunen.