Hundspannstur med lunch

Information: Prisuppgift och lediga tider, se "boka nu" nedan.

En hundspannstur med lunch på 4,5 timmar är en fantastisk möjlighet att uppleva naturen på ett unikt sätt och samtidigt skapa minnen för livet. Det är en aktivitet som passar både för dem som är nya inom hundspannskörning och för mer erfarna deltagare.

Information

Ni blir upphämtade precis utanför hotellet och åker till vår samarbetspartner i Jukkasjärvi. På deras vildmarkscamp får ni en rundtur på kenneln och vara med när hundarna görs i ordning inför avfärd vilket är ett fantastiskt möte. Här provar ni även ytterkläder och skor och tillsammans med er guide går ni igenom turen. Innan turen börjar kommer deltagarna vanligtvis att få en kort genomgång av hur man interagerar med hundarna och hur man använder bromsar och styrutrustning. Detta inkluderar också information om säkerhet och riktlinjer för att säkerställa en trygg och rolig upplevelse för alla.

Under färden sitter ni tillsammans (ofta med ett annat par) på samma släde och hör guiden bakom er ropa och dirigera hundspannet. Turen tar omkring 4.5 timmar och alla äter varm soppa och smörgås tillsammans i vårt vackra vinterlandskap innan vi ger oss tillbaka till kenneln.

Priset inkluderar: Transfer, guide, varma ytterkläder, lättare lunch och smörgås.

Antal: Optimalt för 4 personer / släde. Minimum 2 personer.

Tid: Varje dag under November – April. Turen tar mellan 4.5 timmar.

Searching Availability...

Har du frågor eller kommer du själv?

Vi kanske kan boka in dig tillsammans med några fler gäster? Hör av dig så tittar vi på en lösning.