Upplev Kiruna på en guidad skotertur

Vi har skoterturer som passar alla åldrar och generationer.

Skoterturer i Kiruna

Upplev fjället och den frihetskänsla som skoterkörning ger. Precis utanför entrén till hotellet går en skoterled. Att köra snöskoter är ett härligt och fartfyllt sätt att uppleva mer av vårt vackra landskap. Hyr en egen skoter eller välj en guidad tur bland våra färdiga paket. Beroende på turens längd ordnar vi med fika och tilltugg.

Hos oss kan du boka arrangemang för större grupper eller konferenser med skoterkörning halv eller heldag. Vi har paket som passar 4 – 20 personer.

Kombinera skoterpaketet med att hyra vår bastu & rekax. Läs mer här.

Utrustning och klädsel

Vi förser dig med en overall, skor, handskar och en hjälm. Har du inget eget underställ så finns det att köpa på hotellet. Oavsett tidigare körkunskap så går vi alltid igenom skotrarna, körteknik och de regler som finns för att kunna säkerställa en trygg och säker resa för er.

Vi brukar samlas 20 minuter innan avfärd för att prova hjälm, skoteroverall och skor. Ett underställ och lager på lager principen brukar fungera alldeles utmärkt.

Kombinera skoterpaketet med att hyra vår bastu & rekax. Läs mer här.

Skotersafari eller friåkning?

Följ med på en spännande norrskensjakt med skoter eller varför inte besöka Icehotel? Vi anordnar guidade turer längs skoterleder till mer avancerad friåkning för er med hyrd skoter. Vi anpassar skoterturen efter er erfarenhet och tar hänsyn till väder och storlek på gruppen. Vi har paket som passar 4 – 20 personer. Våra guidade turer leds av personal som är utbildade och har erfarenhet av guidning och turism.

Kombinera skoterpaketet med att hyra vår bastu & rekax. Läs mer här.

Skoterpaket med Hotell E10

Sätt lite fart på tillvaron!